Close button

Bestekaanbieding

Springe zum Hauptinhalt »

€ 0,00
Bestekaanbieding.nl. De #1 in bestek!
Old Farmer bestek

Old Farmer Bestek

Old Farmer bestek
De populaire Old Farmer bestekserie van Gense is ontworpen door de Deense ontwerper en architect Bent Severin en omvat zowel bestek als keukenmessen

Old Farmer Bestek

Designer:

Bent Severin

Bent Severin is de ontwerper achter de beroemde “Old Farmer” barbecue en steak serie. Bent Severin is een Deense designer en architect wereldwijd bekend om zijn designs. Naast bestek en glaswerken is Bent Sverin ook verantwoordelijk voor het ontwerpen van verschillende hotels en fabrieken.
<h2>Bent Severin</h2>

Barbecue bestek is onmisbaar in de bestekla van vandaag. De populaire Old Farmer steakbestekserie van Gense is ontworpen door de Deense ontwerper en architect Bent Severin en omvat zowel bestek als keukenmessen. De bestekset is gemaakt van de hoogste kwaliteit en bevat prachtige combinaties van verschillende materialen. Het zijn die combinaties tussen materialen die het geheel een prachtig contrast geven wat zich bijvoorbeeld perfect ontleent voor de BBQ´s in de zomer. Het bestek is robuust, sterk, handig en natuurlijk zeer scherp wat het perfect maakt voor het snijden van vlees.

Checkout table Checkout logo