Close button

Bestekaanbieding

Springe zum Hauptinhalt »

€ 0,00
Bestekaanbieding.nl. De #1 in bestek!
Laguiole En Aubrac

Laguiole En Aubrac

Laguiole En Aubrac
Echte Laguiole En Aubrac messen zijn perfecte steak messen, functionaliteit en hoogstaande luxe worden samengesmolten in deze messen. Alle Laguiole messen worden gratis verzonden!

Laguiole En Aubrac

Designer: Laguiole En Aubrac
Laguile En Aubrac is een authentieke Franse producent van Laguiole messen. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg om te worden verwerkt in deze messen en alleen de echte experts komen in aanmerking om deze handgemaakte messen te mogen maken. Laguiole bestek komt al ruim 200 jaar uit de gelijknamige streek in de Zuid-Franse regio Aveyron en is handgemaakt en staat representatief voor vakmanschap en kunst. Het vakmanschap is goed te zien aan het eeuwenoude ontwerp van de messen en zijn successen. Het meest bekend is natuurlijk het mes van Laguiole, een ware legende in de bestekwereld. Het ontwerp is, zoals eerder gezegd, een waar kunstwerk. Laguiole bestek staat prachtig op een traditioneel gedekte tafel en is te gebruiken voor iedere gelegenheid. Geen fijner moment om met vrienden en/of familie een heerlijk stukje vlees of vis te delen. Een opvallend feitje is dat de meeste Laguiole messen glad geslepen zijn, dus niet gekarteld. Dat zorgt ervoor dat de gebruiker makkelijk snijdt, zonder het vlees – of een ander gerecht – uit elkaar ten trekken en te scheuren.
Laguiole En Aubrac

Laguiole En Aubrac maakt prachtige, handgemaakte, luxe steak messen uit uitstekende exquise materialen, Laguiole En Aubrac Laguole messen zijn de beste die er te krijgen zijn. Er zijn vele uren van arbeid en zorg in elk mes verwerkt, en dit valt zowel te zien als te voelen. Laguiole En Aubrac's steak messen zijn echte Laguoile messen gemaakt van prachtige, speciaal geselecteerde materialen uit Aubrac in Frankrijk. Laguiole En Aubrac messen kunnen worden herkend aan hun kwaliteit met een hoofdletter K, prachtige materialen, solide, licht gebogen greep en een scherp, sterk mes. Laguiole En Aubrac steak messen zijn gemaakt van echt hout of uit de hoorns van het vee uit het Aveyron gebied in Aubrac in Frankrijk.

Checkout table Checkout logo