Close button

Bestekaanbieding

Springe zum Hauptinhalt »

€ 0,00
Bestekaanbieding.nl. De #1 in bestek!
Jean Dubost Laguiole

Jean Dubost Laguiole Bestek

Jean Dubost Laguiole
Laguiole goeit sterk in populariteit de afgelopen jaren. De reden daarvoor is simpel, Laguiole bestek is nu eenmaal een prachtige toevoeging voor elke tafel en daarnaast uiterst geschikt als geschenk. Meer weten over deze klassieke handgemaakte Franse messen? Neem dan een kijkje op deze website!

Jean Dubost Laguiole Bestek

Designer: Jean Dubost
Jean Dubost is een van de meest authentieke Laguiole fabrikanten uit het officiële Laguiole gebied en maakt sinds 1920 op ambachtelijke wijze diverse soorten besteksets. De kwaliteit van Laguiole producten wordt gegarandeerd met ruim 25 handmatige productiefasen. Laguiole besteksets van Jean Dubost zijn in vele verschillende manieren leverbaar. Naast sets voor een variërend aantal personen is de bestekset bijvoorbeeld ook leverbaar in verschillende kleuren en materialen. De bestekset kan gemaakt zijn in combinatie met ebbenhout, olijfhout, titanium, verzilverd staal, roestvrij staal en nog vele andere materialen. Jean Dubost geeft altijd een certificaat van echtheid mee zodat u zeker weet dat u een authentieke Laguiole bestekset in huis heeft. Neem een kijkje in onze webshop om een geheel overzicht te krijgen van al ons Laguiole bestek, kortingen en aanbiedingen!
Jean Dubost

Origineel en authentiek Laguiole bestek wordt met de hand gemaakt in de Franse Averyron provincie. Het bestek heeft interessante geschiedenis en staat op het punt om door te breken als een bestseller in de bestekwereld.

Checkout table Checkout logo